Raamdecoraties

Wat voor soorten raamdecoraties hebben wij u te bieden?

Jaloezieën

Met jaloezieën – ook wel lamellen genoemd - kunt u gemakkelijk variëren met de lichtinval. Zowel horizontaal als verticaal.

Wij leveren jaloezieën van o.a. de volgende merken. Kijk voor het actuele aanbod op hun website: MERKEN

Overgordijnen

Een verduisterende en warmte-isolerende werking en nog geluiddempend ook. Dat is in drie woorden kenmerkend voor overgordijnen.

Inbetweens en vitrages

Vindt u overgordijnen te dik? Dan vormen inbetweens en vitrages een passende oplossing! Deze raamdecoratie biedt u privacy terwijl u zelf nog wel naar buiten kan kijken. Ideaal!

Vouwgordijnen

Bij een vouwgordijn wordt het gordijn opgerold in de plooien. Dit zorgt vaak voor een minder strakke uitstraling dan een rolgordijn. Met vouwgordijnen is het mogelijk om te variëren met de lichtinval.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn (relatief) goedkoop en verkrijgbaar in verschillende mate van verduistering. Zo kunt u kiezen voor volledig verduisterende (bijv. in de slaapkamer) of half verduisterende (bijv. in de woonkamer) rolgordijnen. Bovendien is het mogelijk om te variëren met de lichtinval.

Plissés

Ook met plissés is eenvoudig te variëren met de lichtinval en plissés zijn verkrijgbaar in vele verschillende vormen. Erg handig voor bijvoorbeeld ronde, driehoekige of schuine ramen.

raamdecoraties-detail.png
© Hulst Stoffering & Timmerwerk Zwartsluis
Concept & realisatie Active Creations - Versterkt jouw merk