Waarom Hulst?

Welke kleur blauw van de gordijnen past goed bij mijn houten vloer? Is tapijt de beste keus voor mijn woonsituatie? Houdt deze zonwering voldoende licht tegen? Allemaal vragen die u zonder (voor)kennis van stoffering niet 1-2-3 kan beantwoorden. Want ja, hoe vaak schaft u nieuwe stoffering aan?

Natuurlijk, u heeft een voorkeur voor bepaalde kleuren en materialen, maar weet u daar de voor- en nadelen van? Daarom zijn wij er! Met onze schat aan ervaring helpen wij Week in week uit mensen het maximale uit hun woning te halen. Waarom wij dit graag doen? Omdat het geweldig is voor u een prachtige wooanomgeving te creëren.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Met alles wat er bij het (opnieuw) inrichten van u woning komt kijken! We ondersteunen u bij het gehele traject. Van het advies in kleur- en materiaalgebruik tot het monteren en installeren van uw wensen. In elk op zicht zult u merken dat wij dat stapje verder gaan om uw woning net dat beetje extra te geven. Dat maakt uw woning écht af!

Maar we zijn niet alleen heel handig met stoffering. Ook op het gebied van timmerwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Dat zorgt er niet alleen voor dat wij uw woning écht af maken door de vloerplinten of koplatten af te monteren of een deur in te korten, het betekent ook dat u bij ons terecht kunt voor een grote diversiteit aan timmerwerk. Moet er ook wat stucwerk gedaan worden, alles opnieuw in de verf gezet worden of wilt u een dakraam plaatsen? Wij nemen u alle zorg uit handen om met behulp van onze partners uw droomwensen in vervulling te laten gaan.

1.png
”Wij vinden het geweldig om voor u een
prachtige woonomgeving te creëren!“
© Hulst Stoffering & Timmerwerk Zwartsluis
Concept & realisatie Active Creations - Versterkt jouw merk